Bugaboo Cameleon Deep Purple - 50 exemplar i hela Norden

Slutsåld!

 

Exklusiv Deep Purple specialutgåva i mycket begränsat antal - endast hos utvalda återförsäljare!
Denna limited edition kommer endast i 50 exemplar i hela Norden!

Vagnen kommer med svart chassi, mörklila sitt- och liggdel, lila sufflett och lila liggdelslock.

Cameleon är den främsta och mest utrustade kompletta barnvagnen av Bugaboos vagnar, redo att användas redan från födseln. Den fungerar lika bra i city som på stranden eller i skogen.

Vagnens liggdel har isolerande bottenmadrass och är utrustad med säkerhetshandtag (liftbygel). Liftbygeln kan placeras både på ligg- och sittdelen. Till liggdelen fungerar den utmärkt som ett bärhandtag medans den på sittdelen skyddar barnet. Liggkorgens skyddande lock och mjuka madrass gör att ditt barn sover lika skönt i vagnen som hemma i sängen.

Vagnens sittdel är anatomiskt sittriktad och kan vändas mot eller från föräldern. Sittdelen har 3 olika sittpositioner för högsta komfort. Vagnens sufflett är isolerande mot vatten och vind.

Framhjulen absorberar stötar och kan juseras gentemot ditt barns vikt då det växer. De svängbara smidiga framhjulen kan även vid behov låsas. Vagnens handtag är teleskopiskt justerbart för att med största säkerhet kunna passa just din längd. Bugaboo Cameleon navigeras lätt med bara en hand och styret går att fälla så att vagnen körs med bakhjulen först. Detta gör att ditt barn har det bekvämt även när ni kör på ojämnare underlag.

Alla tyger går att ta av och tvätta i maskin.  Alla hjul är punkteringsfria och med handledsremmen på vågar du släppa vagnens handtag även om du går i en nedförsbacke. Bugaboo Cameleon fälls ihop i några få enkla steg och kan lätt tas med på tåget, placeras i bilen eller bäras i handen.

Detta medföljer: chassi med hjul, ram för ligg/sittdel, liftbygel, varukorg, sittdelstyg, myggnät, regnskydd, liggkorg, skräddarsydd sufflett,  lock för liggdelskorg samt två  års garanti.

Vagnens framhjul kan enkelt ersättas med större ej svängbara vinterhjul.

Vagnens vikt: 9 kg

Vagnens bredd: 60 cm
Vagnens längd: 90 cm

 

 

 

 

 

Pris SEK 11.000

This page took 0,2188 seconds to load
Annonser