BeSafe iZiKid X3 isofix

 

När säkerheten är avgörande!

En bra stol har blivit ännu bättre iZi Kid X2 blir iZi Kid X3. Det första man lägger märke till på X3:orna är det integrerade huvudskyddet. Höjden på huvudskyddet justeras med ett enkelt handgrepp, och samtidigt så justeras automatiskt bilbarnstolens bälte. Det finns åtta olika nivåer mot bara tre på X2 stolen. Barnets huvud fångas upp bättre och bältet sitter tajtare på kroppen. X3 kommer även med ett nyutvecklat system för bälteshållare. Genom att internbältet fästs på sidovingarna till bilbarnstolen är internbältet aldrig i vägen när barnet sätts in eller tas ut ur stolen. Även internbältet i stolen är förlängt för att förlänga användningstiden.

Be Safe har tagit fram en bilbarnstol med integrerad Isofixbas. Stolen är samma som deras iZi Kid X3 men som istället för bältesdragning i bilen monteras med hjälp av isofix.

 

Godkänd brukstid: 0-18 Kg  / 4 mån - 6år

Det är dags att tänka på bilbarnstol när du märker att ditt barn vill resa sig upp i babyskyddet. Detta inträffar vid olika tidpunkter för olika barn. Ofta inträffar detta någonstans mellan den 6e månaden och den 9 månaden. Barnets huvud får inte växa över kanten på babyskyddet. Då babyskyddet är trångt i sidled och barnet blir klämt är det hög tid att byta till bilbarnstol.

När säkerheten är avgörande !

Det är viktigt att man tar hänsyn till både sina egna och barnets behov när man väljer bilbarnstol.
I inledningen av projektet etablerade vi en brukarpanel. Vi började med itervjuer och studerade vilka problem som föräldrar och barn hade med de olika stolarna på marknaden. Vi upptäckte att de flesta hade probem med monteringen av stolarna i bilen och kände osäkerhet om den var rätt monterad ur säkerhets synpunkt. Vi upptäckte också att en hel del praktisk hantering inte alltid fungerade. Utifrån dessa fakta satte vi fokus på att konstruera en stol som är enkel att montera för föräldrarna och komfortabel för de små. Givetvis utan att släppa på säkerheten.

En barnstol som BeSafe iZi Kid anses av yrkesfolk inom trafiksäkerhet för att vara marknadens säkraste bakåtvända bilbarnstol. Förklaringen ligger i den klara säkerhetsfilosofin, bakåtvänt och extrema tester. Den första stolen med uppenbar och enkel montering som förebygger felaktig montering. Felaktig montering är idag den största enskilda orsaken att barn skadas i trafiken.

 

 

Dessa färger finns

 

Nr 66 Mood Indigo                                            Nr 33 Turquoise/Grey Soft Line

 

 

Nr 34 Beige/Dark Grey Soft Line                          Nr 23 Pink/Black Alcantara Bright Line

 

 

Nr 25 Black/Black Alcantara                                   Nr 26 Turquoise/Black Alcantara Bright Line

 

 

Pris färg 66 4599:-
Pris färg 33 och 34 4799:-
Pris färg 23, 25 och 26 4899:-

This page took 0,2344 seconds to load
Annonser